Pressmaterial

Pressmeddelanden

Netwest anställer Martin Gedda som VD

Det nystartade regionala marknadsbolaget Netwest som samägs av 28 kommuner i Västra Götalands län och Västra Götalandsregionen har anställt Martin Gedda som VD. Martin kommer närmast från en roll som Business Development Director, Public safety LTE, på Ericsson. Martin kommer att tillträda rollen den 11:e januari 2016.

Läs mer

Splitvision ökar takten i utbyggnaden av fiber

– Trycket är stort på att få SplitVisions fiber indragen. Lyckligtvis har vi tillsammans med våra entreprenörer frigjort extra resurser för en högre byggnationstakt. Nu öppnar vi försäljningen i Dalsjöfors, Fristad, Trandared och Viskafors.

Läs mer

SplitVision levererar öppet tv-nät i Borås till 25 000 hushåll.

SplitVision, stadsnätet i Borås har tecknat avtal med AB Bostäder i Borås om ett nytt öppet tv-nätverk. SplitVision som redan sedan tidigare levererar ett öppet nät för internet- och telefoni-tjänster uppgraderar nu sin leverans till att omfatta även öppen tv, vilken erbjuds i samarbete med Kalejdo Bredband AB.

Läs mer

Nya områden i Borås erbjuds fiber

Nu får även husägare i Brämhult, Frufällan, Hulta, Hässleholmen, Kinnarumma, Svensgärde, Sörmarken och Tosseryd möjlighet att teckna avtal för fiber i stadsnätet.

Läs mer

För att ladda ner: Klicka på bilden, högerklicka på den högupplösta bilden och spara.