Com Hem ny tjänsteleverantör i vårt nät!

Com Hem blir den senaste i raden av tjänsteleverantörer att ansluta sig till vårt öppna stadsnät. Från november kan du som är ansluten till SplitVisions nät beställa deras tjänster, vare sig du bor i flerfamiljshus eller villa.

– På Com Hem vill vi nå så många hushåll som möjligt med våra tjänster och samarbeten med stadsnäten är därför viktiga för oss. Det är mycket glädjande att vi fått till ett samarbete med Splitvision. Vi är övertygade om att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och testvinnande bredband, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

Utbudet i SplitVisions nät växer hela tiden. Stadsnätschef Magnus Larsson på SplitVision kommenterar samarbetet med Com Hem:

– För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med tjänsteutbudet i vårt öppna stadsnät. Därför är vi glada över att Com Hem, som är en stor aktör på marknaden, valt att bli en av våra tjänsteleverantörer. Det ger våra kunder ökad valfrihet.

Nyfiken på vilka andra tjänsteleverantörer som finns i nätet? Du hittar alla här.

 


Nu är vi fler än 14 000!

Nu kan vi glädjande nog meddela att fler än 14 000 kunder är anslutna till vårt öppna stadsnät. Näst på tur att få möjligheten är du som bor i Furuberg/Fredriksborg.

Vad är ett öppet nät?

Vårt öppna stadsnät kan såväl villaägare som mindre företag ansluta sig till. Att vårt nät är öppet innebär att vi inte har något eget tjänsteutbud, utan att vi istället erbjuder en marknadsplats för tjänsteleverantörer och kunder. Alla leverantörer i Sverige är välkomna att marknadsföra sina produkter på vår plattform och alla kunder som är anslutna till nätet kan välja vilka tjänster de önskar inom internet, tv och telefoni.

Är du intresserad av att ansluta din fastighet eller ditt företag? Sök på din adress och se vad vi kan erbjuda dig.

 

 

 


Tack för alla fina samtal!

Vi har vid flera tillfällen under året fått möjlighet att träffa er boråsare för att prata fiber. Bland annat har vi funnit med på vår- och höstmarknaderna, sommartorsdagarna, SM-veckan, Pride och Kretsloppet. Vi har märkt av ett stort intresse för vår verksamhet och fiber överlag – intressanta diskussioner och nyfikna frågor har avlöst varandra. Vi vill därför passa på att tacka för allt engagemang och samtidigt önska er en fortsatt fin höst. Hoppas vi ses vid nästa publika aktivitet!

Vill du inte vänta till dess?

Då är du givetvis varmt välkommen att ringa oss. Vår kundtjänst svarar på dina frågor och funderingar varje vardag. Du når oss på 033-35 72 40 eller mittfiberboras@splitvision.se.


Grattis Furuberg/Fredriksborg!

Vi kommer framöver att gräva ner fiber i området. Det innebär att du som bor i området kan ansluta din fastighet till vårt öppna stadsnät, där du kan köpa tjänster för internet, tv och telefoni.

Varmt välkommen till vårt informationsmöte:

När: onsdagen 25 oktober

Tid: kl. 17.30

Var: SplitVisions kontor, Majorsgatan 5, Borås.

Du kan även läsa mer på http://splitvision.stadsnatsfabriken.se/connect/connect.php


Boxer ny tjänsteleverantör i vårt nät!

Boxer blir den senaste i raden av tjänsteleverantörer att ansluta sig till vårt öppna stadsnät. Från 19 juni kan du som är ansluten till SplitVisions nät beställa deras tjänster, vare sig du bor i flerfamiljshus eller villa.

Utbudet i vårt nät växer hela tiden. Stadsnätschef Magnus Larsson kommenterar samarbetet med Boxer:

– För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med tjänsteutbudet i vårt öppna stadsnät. Därför är vi glada över att Boxer, som är en stor aktör på marknaden, valt att bli en av våra tjänsteleverantörer. Det ger våra kunder ökad valfrihet.
Nyfiken på vilka andra tjänsteleverantörer som finns i nätet? Du hittar dem här.