Samarbete med Hemfixare Nordic AB

Vi vet att det kan vara svårt att installera sin tekniska utrustning, därför har vi ett samarbete med Hemfixare Nordic AB som erbjuder hemfixarhjälp. Att få hemfixarhjälp innebär att en tekniker kommer hem till dig och installerar den tekniska utrustningen du vill ha hjälp med.

Mer information kring vad detta innebär finner du via länken https://splitvision.se/privat/informationsmaterial/


Junet är ny tjänsteleverantör i vårt nät!

Från och med 1 maj välkomnar vi Junet i vårt öppna stadsnät. Detta innebär att du som är ansluten till vårt nät kan beställa deras tjänster.
– Vi är väldigt glada över att Junet ansluter sig till vår plattform. Detta ökar valmöjligheten än mer för våra kunder, säger Pär Wrångemyr, försäljningschef.

Nyfiken på vilka andra tjänsteleverantörer som finns i nätet? Du hittar dessa på https://splitvision.stadsnatsportalen.se/serviceguide/

 


Trygg leverantör i osäkra tider

Med anledning av Corona vill vi på SplitVision försäkra er om att vi fortsätter med våra leveranser av fiber precis som vanligt. Vi har en långsiktig planering och beredskap för lägen likt detta – allt för att du som kund ska känna dig trygg. Vi håller oss uppdaterade om läget och följer de rekommendationer som relevanta myndigheter och Borås stad rekommenderar.


Sluttampen för schaktning på Druvefors

Nu börjar vi närma oss sluttampen i schaktningen på Druvefors. Vi gräver i detta nu ner fiberkanalisationen på sista gatan i området och genomför installationer fortlöpande. När schaktningen är färdig kommer vi att lämna över till Tekniska förvaltningen för asfaltering. Vi vill tacka alla för visad förståelse i samband med de eventuella störningar schaktningen har orsakat.


Har du planer på att gräva på din tomt? Tänk på detta innan du börjar!

Just nu arbetar fler hemma och förlitar sig på fungerande internetuppkopplingar. Om du har planer på att gräva på din tomt är det nu extra viktigt att ha koll på om det finns ledningar i marken så att du inte råkar gräva av andras ledningar som skapar avbrott. På ledningskollen kan du få svar på hur det ser ut på din tomt från flertalet ledningsägare, bland annat från oss, så att du vet vart du kan gräva och inte.

Gå in på www.ledningskollen.se för att undersöka just din tomt.