Slutfasen av fiberinstallation i Vänga och på Göta

Vi är nu i slutfasen på att leverera fiber i Vänga och på Göta. Vi vill hälsa alla våra nya kunder varmt välkomna till oss och till det stora utbud av tjänsteleverantörer och dess tjänster som vi erbjuder via vår öppna plattform

Är du intresserad av att få fiber till din villa? Tveka då inte på att höra av dig till oss via mittfiberboras@splitvision.se eller på 033-35 72 40.


Ute efter plats i ett datacenter?

I vårt nya och moderna datacenter kan ni hyra plats för era servrar och datakommunikationsutrustning. Datacentret är beläget i Viared där ni har tillgång dygnet runt, alla dagar om året. Vi erbjuder flera olika hyresalternativ och servicenivåer. Datacentrets ledord är säkerhet, miljö, valfrihet och tillgänglighet vilket gör att ni som kund kan skräddarsy er lösning utefter era behov. 

Läs mer om vårt datacenter här, där ni även finner vårt produktblad. 


Nya tjänster och erbjudanden i vår öppna plattform

På vår oberoende plattform släpper tjänsteleverantörerna ständigt nya tjänster och har nya erbjudanden. Med vårt öppna nät väljer du fritt från vilken tjänsteleverantör du vill köpa tjänster av. Gå in på serviceguiden för att säkerhetsställa att du har rätt tjänster utefter dina behov. 


Fortsatt utbyggnad av LoRaWAN

Vårt IoT-nät med LoRaWAN fortsätter att byggas ut i rasande fart. Vi finns där kundens behov är, allt för att göra Borås till en än mer smartare stad. Tveka inte att höra av er om ni vill få mer information om IoT och LoRa och dess möjligheter.


Samarbete med Hemfixare Nordic AB

Vi vet att det kan vara svårt att installera sin tekniska utrustning, därför har vi ett samarbete med Hemfixare Nordic AB som erbjuder hemfixarhjälp. Att få hemfixarhjälp innebär att en tekniker kommer hem till dig och installerar den tekniska utrustningen du vill ha hjälp med.

Mer information kring vad detta innebär finner du via länken https://splitvision.se/privat/informationsmaterial/