Första kunderna etablerade i Datacenter Viared

I vårt nybyggda moderna datacenter i Viared har nu de första kunderna kommit igång. Här kan ni hyra plats för era servrar och datakommunikationsutrustning i en anläggning som erbjuder hög driftsäkerhet och fysiskt skydd. Vill ni veta mer, kontakta oss via sales@splitvision.se eller 033-35 72 40.


Vi firar över 15 000 kunder i vårt öppna fibernät

Vi har nu över 15 000 kunder uppkopplade i vårt öppna fibernät. Detta är vi väldigt stolta över men vi välkomnar självklart fler. Har du inte skaffat fiber? Kontakta oss via mittfiberboras@splitvision.se eller 033-35 72 40 så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

Har du fiber i din fastighet men använder det inte? Vi har ett stort utbud av tjänsteleverantörer vilket gör att du kan välja tjänster helt efter dina egna behov. Besök www.splitvision.se/bestall-tjanst för att ta del av tjänsteleverantörernas olika utbud. Du kan jämföra tjänster och priser och beställa direkt från tjänsteleverantörerna via hemsidan.

Är du osäker på om du har fiber i din fastighet? Besök www.splitvision.se/har-jag-fiber och sök på din adress. Får du träff på din adress innebär det att du kan börja köpa tjänst, annars kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig.


Bredbandshandboken hjälper dig!

Du har väl inte missat vår digitala tjänst – Bredbandshandboken – som är en instruktionsmanual för dig med fiber. Den hjälper dig med allt från inkoppling till felsökning och val av tjänst. Du hittar den på splitvision.se.


Träffa oss på Kretsloppet!

Den 14 september är det dags igen för årets löparfest, Kretsloppet. Vi kommer finnas på Stora torget. Kom gärna förbi och prata fiber med oss! Ett gäng av oss springer också loppet, så glöm inte heja när du ser våra orange tröjor susar förbi! Heja, heja!