Trygg leverantör i osäkra tider

Med anledning av Corona vill vi på SplitVision försäkra er om att vi fortsätter med våra leveranser av fiber precis som vanligt. Vi har en långsiktig planering och beredskap för lägen likt detta – allt för att du som kund ska känna dig trygg. Vi håller oss uppdaterade om läget och följer de rekommendationer som relevanta myndigheter och Borås stad rekommenderar.


Sluttampen för schaktning på Druvefors

Nu börjar vi närma oss sluttampen i schaktningen på Druvefors. Vi gräver i detta nu ner fiberkanalisationen på sista gatan i området och genomför installationer fortlöpande. När schaktningen är färdig kommer vi att lämna över till Tekniska förvaltningen för asfaltering. Vi vill tacka alla för visad förståelse i samband med de eventuella störningar schaktningen har orsakat.


Har du planer på att gräva på din tomt? Tänk på detta innan du börjar!

Just nu arbetar fler hemma och förlitar sig på fungerande internetuppkopplingar. Om du har planer på att gräva på din tomt är det nu extra viktigt att ha koll på om det finns ledningar i marken så att du inte råkar gräva av andras ledningar som skapar avbrott. På ledningskollen kan du få svar på hur det ser ut på din tomt från flertalet ledningsägare, bland annat från oss, så att du vet vart du kan gräva och inte.

Gå in på www.ledningskollen.se för att undersöka just din tomt.


Information till besökare till Borås Elnät AB/SplitVision – Coronavirus, covid-19

Smittspridningen i samhället har ökat i en snabbare takt den senaste tiden. Med anledning av detta kommer vi från och med måndagen 16/3 inte att ta emot besökare eller kunder i våra lokaler på grund av smittorisker.

För kontakt ring 033-35 72 00 för växel eller 033-35 72 40 för kundtjänst, ditt samtal tas emot av personal som hjälper dig vidare! Det går även bra att nå oss via mittfiberboras@splitvision.se


Besök oss på mässan Fastighet2020

Om en månad är det dags! Kom och träffa oss på mässan Fastighet2020 den 5:e mars mellan klockan 17:00 – 20:00 på Quality Hotel Grand i Borås. Vi kommer att delta som utställare för att svara på era frågor och funderingar.

Mässan är till för er som är ägare av flerbostäder, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och ni som arbetar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus.

För mer information och anmälan hittar ni här: https://www.marknadsrespons.se/eventinfo-fastighet2020?datum=2020-03-05&ort=Bor%c3%a5s#booking

Hoppas vi ses där!