Glädjande besked gällande landsbygd

God fortsättning till er alla!
 
Vi startar 2021 med positiva besked då vi kan meddela att Post och telestyrelsen (PTS) beviljat stödpengar till vår fiberutbyggnad på landsbygd. Om du bor i ett av de beviljade områden ska du ha fått ett brev hemskickat till dig med mer information.
 
Just nu pågår förberedelserna för fullt och projektet kommer att dra igång nu till våren. Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss via mittfiberboras@splitvision.se eller på 033-35 72 40.
 
Psst! Du vet väl om att du via vår hemsida kan söka på din adress och lägga en intresseanmälan även om din adress inte finns med i ovanstående projekt? På så sätt vet vi om vart intresse finns och vart vi bör lägga vårt fokus framöver https://splitvision.stadsnatsportalen.se/anslut

God Jul och Gott Nytt År!

Vi summerar ett annorlunda och händelserikt 2020 med både glädje och sorg. Under året som gått har vi färdigställt många spännande projekt och under 2021 har vi ännu fler på gång. Håll utkik här men även på vår hemsida www.splitvision.se för att inte missa något!
 
Under jul och nyår är vi tillgängliga som vanligt.
 
God Jul och Gott Nytt År önskar vi Er!
 
Håll i, håll ut och håll avstånd.
 

Slutfasen av fiberinstallation i Vänga och på Göta

Vi är nu i slutfasen på att leverera fiber i Vänga och på Göta. Vi vill hälsa alla våra nya kunder varmt välkomna till oss och till det stora utbud av tjänsteleverantörer och dess tjänster som vi erbjuder via vår öppna plattform

Är du intresserad av att få fiber till din villa? Tveka då inte på att höra av dig till oss via mittfiberboras@splitvision.se eller på 033-35 72 40.


Ute efter plats i ett datacenter?

I vårt nya och moderna datacenter kan ni hyra plats för era servrar och datakommunikationsutrustning. Datacentret är beläget i Viared där ni har tillgång dygnet runt, alla dagar om året. Vi erbjuder flera olika hyresalternativ och servicenivåer. Datacentrets ledord är säkerhet, miljö, valfrihet och tillgänglighet vilket gör att ni som kund kan skräddarsy er lösning utefter era behov. 

Läs mer om vårt datacenter här, där ni även finner vårt produktblad. 


Nya tjänster och erbjudanden i vår öppna plattform

På vår oberoende plattform släpper tjänsteleverantörerna ständigt nya tjänster och har nya erbjudanden. Med vårt öppna nät väljer du fritt från vilken tjänsteleverantör du vill köpa tjänster av. Gå in på serviceguiden för att säkerhetsställa att du har rätt tjänster utefter dina behov.