Välkommen på grävmöte

Inom kort börjar vi gräva i ditt område för att ansluta villor till vårt fibernät och vi bjuder därför in alla boende till ett möte, där vi tillsammans med vår entreprenör berättar om hur det praktiska arbetet kommer att gå till.

Var: SplitVisions kontor på Majorsgatan 5, Borås

När: 1 mars 2018

Tid: Kl. 17.30

 

Har du inte beställt fiber ännu?

För dig som inte skickat in något avtal ännu finns möjligheten att teckna avtal till kampanjpris kvar fram till att grävmötet är genomfört. Du hittar all information du behöver här.

 

Har du frågor?

Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 033-35 72 40 alternativt mittfiberboras@splitvision.se.


Träffa oss på Fastighet 2018

Bor du i bostadsrätt och vill prata fiber och få koll på vad just din förening har för möjligheter med SplitVision? Vare sig du är befintlig eller framtida kund så är du varmt välkommen att besöka vår monter på årets fastighetsmässa i Borås. Vi berättar gärna om vårt fibernät, vårt öppna stadsnät och vårt stora utbud av tjänster inom internet, tv och telefoni.

Var och när?

Fastighet 2018 hålls på Quality Hotel Grand i Borås,
22 februari kl.17-20.

Obs! Har du och din styrelse inte möjlighet att komma till mässan? Då går det utmärkt att boka ett separat möte. Kontakta oss på sales@splitvision.se, så hittar vi en tid som passar er.


Ny serverhall möter behov hos företag och tjänsteleverantörer

Borås företagare har länge efterfrågat fler serverhallar i Borås och SplitVision håller på att växa ur den som finns idag.

– Därför har vi nu fattat ett investeringsbeslut om att bygga en stor ny serverhall i Borås, säger Magnus Larsson, stadsnätschef SplitVision.

Ökar kvaliteten

Det nya datacentret kommer främst att göra nätet mer redundant, dvs skapa möjlighet för företag att ha data på flera olika fysiska platser. Det i sin tur ger högre leveranssäkerhet och därmed ökad kvalitet.

– Främst är investeringen riktad mot våra företagskunder, men högre leveranssäkerhet gynnar även alla våra privatkunder. Det finns bara vinnare i detta, kommenterar Magnus Larsson.

Byggs i Viared och erbjuder alternativ

Planen är att etablera datacentret under 2018 och tänkt etableringsplats är Viared, där närhet finns till flera företag och Borås Stads nya företagspark. Inom kort startar upphandlings- och bygglovsprocessen.

En av tankarna bakom det nya centret är att erbjuda lösningar som så långt det är möjligt motsvarar kundernas nuvarande och framtida behov.

– Därför har vi utvecklat olika hyresalternativ som är anpassade efter olika typer av användare. Det har visat sig vara en viktig och uppskattad del av erbjudandet, säger Magnus Larsson.

 


Com Hem ny tjänsteleverantör i vårt nät!

Com Hem blir den senaste i raden av tjänsteleverantörer att ansluta sig till vårt öppna stadsnät. Från november kan du som är ansluten till SplitVisions nät beställa deras tjänster, vare sig du bor i flerfamiljshus eller villa.

– På Com Hem vill vi nå så många hushåll som möjligt med våra tjänster och samarbeten med stadsnäten är därför viktiga för oss. Det är mycket glädjande att vi fått till ett samarbete med Splitvision. Vi är övertygade om att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och testvinnande bredband, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

Utbudet i SplitVisions nät växer hela tiden. Stadsnätschef Magnus Larsson på SplitVision kommenterar samarbetet med Com Hem:

– För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med tjänsteutbudet i vårt öppna stadsnät. Därför är vi glada över att Com Hem, som är en stor aktör på marknaden, valt att bli en av våra tjänsteleverantörer. Det ger våra kunder ökad valfrihet.

Nyfiken på vilka andra tjänsteleverantörer som finns i nätet? Du hittar alla här.

 


Nu är vi fler än 14 000!

Nu kan vi glädjande nog meddela att fler än 14 000 kunder är anslutna till vårt öppna stadsnät. Näst på tur att få möjligheten är du som bor i Furuberg/Fredriksborg.

Vad är ett öppet nät?

Vårt öppna stadsnät kan såväl villaägare som mindre företag ansluta sig till. Att vårt nät är öppet innebär att vi inte har något eget tjänsteutbud, utan att vi istället erbjuder en marknadsplats för tjänsteleverantörer och kunder. Alla leverantörer i Sverige är välkomna att marknadsföra sina produkter på vår plattform och alla kunder som är anslutna till nätet kan välja vilka tjänster de önskar inom internet, tv och telefoni.

Är du intresserad av att ansluta din fastighet eller ditt företag? Sök på din adress och se vad vi kan erbjuda dig.