SplitVision ger tröjor till lokala fotbollsklubbar

SplitVision har under hösten 2014 skänkt närmare 300 collegetröjor till fotbollsspelande flickor och pojkar i F 14 och P 14 i Borås. Tröjorna är en del av varumärkets försök att nå ut med information om vår verksamhet till unga människor.

– För oss är det viktigt att vara en lokalt närvarande verksamhet i Borås samtidigt som detta är ett bra tillfälle för oss att visa ungdomar vår verksamhet. Det är första gången vi genomför detta projekt, men sannolikt inte det sista, säger David Björklund, stadsnätschef.

Valet av vilka föreningar som får tröjor är geografiskt kopplat till vilka delar av Borås som vi för tillfället bygger ut i. De föreningar som hittills varit aktuella är Norrby, Fristad Goif/Sparsörs AIk, BAIK, Borås Gif samt Sjömarken, men samarbete med fler fotbollsklubbar är på gång.