Installation av öppet stadsnät hos FRIBO

Just nu håller SplitVision på att installera öppet stadsnät hos FRIBO, Fristadsbostäder AB. Installationen är klar på Prästskogsvägen och vi hälsar alla kunder där varmt välkomna till oss. Nu kan ni välja fritt bland de tjänster och leverantörer som erbjuds i stadsnätet. Titta närmare på utbudet här.

Den fortsatta installationen av det öppna stadsnätet är preliminärt planerad på följande sätt:

  • Vecka 18: Stenvägen samt Tärnavägen
  • Vecka 20: Åsboplan
  • Vecka 22: Borgstena samt Stora vägen

När installationen av mediaboxarna i lägenheterna är klara har ni möjlighet att köpa IP-Tv via Kelejdo. IP-Tvboxar finns att köpa hos Rydéns. Kabel-tv, som kommer finnas som grund i samtliga lägenheter, installeras inte samtidigt. Vi återkommer när detta är klart.