Splitvision ökar takten i utbyggnaden av fiber

– Trycket är stort på att få SplitVisions fiber indragen. Lyckligtvis har vi tillsammans med våra entreprenörer frigjort extra resurser för en högre byggnationstakt. Nu öppnar vi försäljningen i Dalsjöfors, Fristad, Trandared och Viskafors.

Susanne Krönström, utbyggnadsansvarig på SplitVision, är självklart glad över att kunna öka takten. Hon poängterar dock att det än så länge endast gäller delområdena Fagersberg i Viskafors, Dalsjöfors söder, Asklanda i Fristad och Trandared öster.
– Anledningen till att det blir just här är det intresse man visat och att de haft fiberambassadörer som hjälpt till att påskynda processen. Men naturligtvis står övriga områden på tur.

Vill man skynda på SplitVisions planering av fiberutbyggnaden i andra områden av kommunen kan man som husägare göra intresseanmälan på SplitVisions hemsida. Antalet intresseanmälningar i ett specifikt område är en viktig faktor för den fortsatta planeringen. I flera områden har dessutom privatpersoner engagerat sig som fiberambassadörer och hjälpt Splitvision genom att prata med grannar och vänner i området.
– När vi drog igång med villasatsningen i Borås visste vi att intresset var stort. Men att det skulle vara så stort som det är, överträffar våra prognoser och förväntningar. De flesta verkar ha förstått att fiber är en självklar del av en fastighets infrastruktur, avslutar Susanne Krönström.

För mer information kontakta:
Susanne Krönström
033-35 72 45
susanne.kronstrom@splitvision.se