Com Hem ny tjänsteleverantör i vårt nät!

Com Hem blir den senaste i raden av tjänsteleverantörer att ansluta sig till vårt öppna stadsnät. Från november kan du som är ansluten till SplitVisions nät beställa deras tjänster, vare sig du bor i flerfamiljshus eller villa.

– På Com Hem vill vi nå så många hushåll som möjligt med våra tjänster och samarbeten med stadsnäten är därför viktiga för oss. Det är mycket glädjande att vi fått till ett samarbete med Splitvision. Vi är övertygade om att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och testvinnande bredband, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

Utbudet i SplitVisions nät växer hela tiden. Stadsnätschef Magnus Larsson på SplitVision kommenterar samarbetet med Com Hem:

– För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med tjänsteutbudet i vårt öppna stadsnät. Därför är vi glada över att Com Hem, som är en stor aktör på marknaden, valt att bli en av våra tjänsteleverantörer. Det ger våra kunder ökad valfrihet.

Nyfiken på vilka andra tjänsteleverantörer som finns i nätet? Du hittar alla här.