Vinn startplats till Kretsloppet!

Den 15 september är det åter dags för Kretsloppet – ett fantastiskt arrangemang som SplitVision såväl sponsrar som springer. Är du också sugen på att springa loppet? Delta i vår tävling och ha chans att vinna en startplats i Kretsloppet 2018.

 

Så här tävlar du:

Svara på frågan: Kretsloppet jubilerar i år. Hur många år firar man?

Mejla svaret till mittfiberboras@splitvision.se, senast 27 juli 2018.

Av de rätta svar som kommit in, drar vi tre vinnare, som vinner var sitt värdebevis till Kretsloppet. Värdebeviset kan omvandlas till anmälan i Kretsloppets 5- eller 10 km-banor. Du tävlar som privatperson. Vinnarna kommer presenteras på vår webbplats under v. 31. Dragningen genomförs av representanter för SplitVision och går inte att överklaga. Vinsten skickas dig via de kontaktuppgifter du lämnar, i samband med svarsinlämningen.

De personuppgifter som lämnas av deltagare i tävlingen används endast i tävlingssyfte och lämnas inte över till tredje part. De raderas när tävling och presentation av vinnare är klar. Uppgifterna samlas in med stöd av intresseavvägning (GDPR).

 

Daniels uppladdningstips

SplitVision ställer upp med ett eget lag och i täten springer Daniel, vår mest erfarne löpare som sprungit Kretsloppet flera gånger. Ta del av hans uppladdningstips och kom i form inför årets löpfest.