Vi firar över 15 000 kunder i vårt öppna fibernät

Vi har nu över 15 000 kunder uppkopplade i vårt öppna fibernät. Detta är vi väldigt stolta över men vi välkomnar självklart fler. Har du inte skaffat fiber? Kontakta oss via mittfiberboras@splitvision.se eller 033-35 72 40 så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

Har du fiber i din fastighet men använder det inte? Vi har ett stort utbud av tjänsteleverantörer vilket gör att du kan välja tjänster helt efter dina egna behov. Besök www.splitvision.se/bestall-tjanst för att ta del av tjänsteleverantörernas olika utbud. Du kan jämföra tjänster och priser och beställa direkt från tjänsteleverantörerna via hemsidan.

Är du osäker på om du har fiber i din fastighet? Besök www.splitvision.se/har-jag-fiber och sök på din adress. Får du träff på din adress innebär det att du kan börja köpa tjänst, annars kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig.