Ett smartare Borås genom Internet of Things

Vi gör Borås smartare genom Internet of Things (IoT) – sakernas internet. Med vårt radiobaserade LoRaWAN-nät får Borås och dess företagare rätt förutsättningar för sina IoT-lösningar.

Logotype LoRaWAN
Vi och vår samarbetspartner Netmore bygger succesivt ut ett LoRaWAN-nät i Borås stad. Med ett sådant nät skapar vi möjligheter till att göra vår stad smartare genom att koppla upp sensorer som exempelvis kan förbättra och effektivisera olika samhällsfunktioner.

Smarta lösningar för en smartare stad

Kanske vill du kontrollera temperatur och fukt i era lokaler, hålla koll på vart era containrar befinner sig eller se hur många besökare ni har på en viss plats vid en viss tidpunkt? Med LoRaWAN är möjligheterna oändliga!

Låter det intressant?
Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer. Läs mer om LoRaWAN och kontaktuppgifter.