Vi är igång med vår fiberutbyggnad i Målsryd och Gånghester

Vi är igång med grävarbetet för att bygga ut vårt fibernät i Målsryd och Gånghester.  Nu håller vi på i Ryd ovanför Gånghester. Vattenfall genomför vissa delar av schaktarbetet och då är vi med och samförlägger vår fiber. I hela området är det drygt 30 hushåll som kommer få tillgång till fiber. Om allt går som planerat ska vi vara klara med installationerna i september/oktober.

Grävmaskin som gräver vid sidan av en väg.

 

Vi bygger ut vår fibernät utanför Borås

Detta är en del i vårt arbete med att bygga ut fibernätet på landsbygden utanför Borås, med hjälp av statligt stöd från Post- och Telestyrelsen (PTS). När vi är klara i Målsryd och Gånghester följer områden i Dalsjöfors, Främgärde, Eskilsryd, Knektås och Viared. Totalt är det cirka 340 hushåll som berörs och hela arbetet beräknas vara klart under 2023. 

Mer om vår fiberutbyggnad på landsbygden 

Läs mer under aktuella områden på splitvision.se.