Ny digital funktion hjälper dig som kund

Nu inför vi en ny digital funktion som ska hjälpa dig som kund. Det är en digital fråge- och svarslåda, som innehåller svaren på de vanligaste frågorna vi får.

– Vår förhoppning är att du ska känna att det är lätt att få den hjälp du behöver för att kunna göra vissa saker själv digitalt. Det ska vara enkelt för dig att få rätt information snabbt, säger vår kundtjänstchef Johanna Öhlund.

Funktionen följer med dig

Funktionen finns här på webben och på vår webbtjänst mina sidor. Den anpassar sig till den skärm du använder och finns alltid tillgänglig i det nedre högra hörnet. När du surfar runt på våra sidor finns den alltid med, oavsett vilken sida du är inne på, så att svaren alltid är nära till hands. Funktionen uppfyller även kraven på tillgänglighet.

Sök svar eller gå in på olika kategorier

Du kan söka efter de svar du efterfrågar eller gå in under någon av kategorierna anslutning, faktura, mediabox och tjänster.

– Vi kommer såklart fylla på innehåll allteftersom, när vi ser hur ni använder funktionen och vad ni saknar för svar. Det gör att vi kommer kunna utveckla och förfina funktionen löpande efter era behov.