Vi söker nätverkstekniker

SplitVision är Borås stadsnät och ett affärsområde inom Borås Elnät AB. Här har vi hand om och utvecklar ett öppet fibernät, utan eget tjänsteutbud, i Borås med omnejd. Det innebär att vi tillhandahåller en marknadsplats där oberoende tjänsteleverantörer kan ansluta sig och erbjuda olika typer av tjänster, allt från internet och TV till smarta hemlösningar. I dagsläget är cirka 900 företag och 17 000 privata hushåll anslutna till stadsnätet. 

En nätverkstekniker kontrollerar tekniken

Nu söker vi en medarbetare till Nätenheten! Är du en person som är inriktad på samarbete och vill du bli en del av ett härligt team? Har du ett tekniskt intresse och en vilja att fortsätta utvecklas? Då kan det vara dig vi söker som nätverkstekniker!

Rollen som Nätverkstekniker

Som Nätverkstekniker i vår organisation arbetar du med bemanning av 2/3:d line support, felsökning i vårt aktiva nät, drift/UH samt konfigurering av aktiva komponenter så som switchar, routrar m.m. Du deltar i utvecklingen av nätet, leder felsökning i fält och agerar incident manager.

Mycket av tiden kommer du att tillbringa internt på kontoret och hjälpa våra kunder per telefon. Ibland kan du behöva åka ut till kund och felsöka på plats vilket innebär att du måste ha B-körkort, men eftersom vi jobbar inom staden blir det inga längre resor. 

Du kommer att ingå i beredskapslaget enligt schema, i övrigt är arbetstiderna dagtid med möjlighet till flextider. 

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har en utbildning inom nätverksteknik, gymnasie- eller vidareutbildning, och har kunskap kring konfigurering av switchar och routar via CLI. Har du dessutom erfarenhet av yrket som nätverkstekniker är du extra intressant för oss.

Eftersom vi är ett litet team på tre personer gillar du att jobba i nära samarbete med ditt team och trivs med ett öppet och tillåtande arbetsklimat. Du har en positiv grundinställning, är en god kommunikatör, har ett starkt utvecklingsintresse och en vilja att lära. Du trivs med att ge support till våra användare och hjälpa dem att lösa deras problem.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då supporten sker via telefon och dokumenteras. Du bör även ha kunskap i engelska för att ta till dig information och utbildningsmaterial.

Ansökan

Vi kan erbjuda en spännande och utmanande roll som nätverkstekniker i en bransch som står inför spännande utmaningar och fantastiska möjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 16 oktober. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Johanna Wållgren på 070-853 78 48 eller johanna.wallgren@cordovan.se 

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret i annonsen på Cordovans hemsida. 

Fackliga representanter:

– SEKO Daniel Brink 073-146 20 62

– Vision Ola Ståhl 070-835 72 64

Om oss

Borås Elnät står för trygghet, modernitet och närhet. Vi är ett lokalt, kommunägt bolag med i dagsläget knappt 80 anställda. Vårt arbete präglas av samhällsnytta – vi utvecklar och förvaltar samhällsbärande infrastruktur för el och it-kommunikation, för att boråsarna ska ha möjlighet att leva ett modernt liv. På www.boraselnat.se och www.splitvision.se hittar du mer information om oss och våra tjänster.

Kontaktpersoner

Johanna Wållgren
Rekryteringskonsult
070-853 78 48
johanna.wallgren@cordovan.se