FÖR DE BOENDE
Med en fiberanslutning från SplitVision kan du erbjuda de boende möjlighet att ansluta sig till ett kommunikationsnät med snudd på obegränsad kapacitet. I SplitVisions nät råder dessutom fri konkurrens, vilket innebär ett stort utbud av olika tjänsteleverantörer.

Som boende i en fastighet som är ansluten till SplitVisions nät får man möjlighet att välja leverantör av såväl telefoni som TV och internet. Varje enskild hyresgäst väljer själv och behöver inte rätta sig efter ett gemensamt beslut i fastigheten.

SplitVision ger dig det bästa, fiberbaserade bredbandsnätet som finns på marknaden idag. Med det rustar du din fastigheter för framtiden och skapar en ojämförlig valfrihet och mångfald för hyresgästerna, både när det gäller internet såväl som tv och telefoni.

Läs mer om vad de boende får tillgång till här.

FASTIGHETSTJÄNSTER
Dessutom erbjuder vi, genom våra tjänsteleverantörer, effektiva fastighetstjänster. Bland annat finns möjlighet att använda porttelefon, larm, tvättstugebokning och smartare energitjänster via SplitVisions stadsnät. För dig som fastighetsägare betyder det att du kan ge dina boende en effektiv och mycket prisvärd kommunikationskanal. Dessutom ökar den framtidssäkrade anslutningen värdet på fastigheten vid en eventuell försäljning.

Här följer några exempel på vad du kan använda stadsnätet till:

  • Individuell mätning och debitering
  • Kommunikation med hyresgästerna
  • Trygghet och säkerhet
  • Energianalys och driftövervakning
  • Trygghetslarm
  • Porttelefoni

Kontakta oss på SplitVision så berättar vi gärna mer om hur vi kan framtidssäkra din fastighet.