Vårt datacenter

Förutom fiber erbjuder vi även hyra av plats för era servrar och datakommunikationsutrustning i vårt nya moderna datacenter.

I vårt nybyggda moderna datacenter i Viared kan ni hyra plats för era servrar och datakommunikationsutrustning. Datacentret är präglat av säkerhet, miljö, valfrihet och tillgänglighet. Det innebär att ni som kund kan skräddarsy er lösning utifrån era behov. Datacentret är även redundant ansluten till vårt fibernät. Ni har tillgång till datacentret dygnet runt, alla dagar på året. Vi vill att ni ska känna er trygga när ni väljer att placera er utrustning hos oss, därför erbjuder vi hög driftsäkerhet och fysiskt skydd.

Vi har flera olika hyresalternativ och servicenivåer. I vårt produktblad finner ni mer information om datacentret. För fullständig teknisk specifikation, vänligen kontakta oss eller er tjänsteleverantör så berättar vi mer.

Är ni i behov av en redundant lösning gällande förvaring av er utrustning har vi även vårt första datacenter Berget till förfogande. Läs mer om datacenter Berget i vårt produktblad.