Dokument för nedladdning

Här finner du användbara dokument som du kan ladda ner.
Om du söker andra blanketter än vad du hittar här är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

För att kunna läsa och skriva ut pdf-filer behöver du installera Acrobat Reader  från Adobe på din dator. Programmet är gratis att ladda ner och installera.

 

SplitVision presentationsbroschyr
Vi står för fiberkabeln – du väljer innehållet
Grävinstruktion
Installationsguide
Värdebevis
Avtalsvillkor öppet stadsnät
Ledningsanvisning och utsättning av el och fiberledningar
Reklamationsblankett
Information om ångerrätt
Ångerblankett

 

Hemfixarhjälp

När installation av fibern är gjord behöver du installera din tekniska utrustning för att kunna använda de tjänster du beställt. Det kan exempelvis vara router, skrivare eller tv-boxen som ska kopplas in.

Vi vet att det kan vara svårt att installera den tekniska utrustningen, därför har vi ett samarbete med Hemfixarna Nordic AB som erbjuder hemfixarhjälp. Att få hemfixarhjälp innebär att en tekniker kommer hem till dig och installerar den tekniska utrustningen du vill ha hjälp med.

Du bokar själv hemfixarhjälpen via Hemfixarna Nordic AB hemsida. Hemfixarhjälpen utförs enligt överenskommelse med en tekniker på en tid som passar dig, även under kvällar och helger.

Observera att du måste ha beställt tjänst och införskaffat den tekniska utrustningen du behöver innan du kontaktar Hemfixarna Nordic AB.

Hemfixarna ökar tillgängligheten av prisvärda kvalitetssäkrade tjänster till folket i en tid då allt fler väljer att köpa sig tid. Vi är det självklara valet och en garant för seriösa och säkra leveranser i det snabbväxande tjänstesverige. Med tekniken i botten tillsammans med vår professionella kundtjänst och våra fenomenala Fixare ger vi alltid en kundupplevelse utöver det vanliga.

– Hemfixarna Nordic AB